Alla inlägg under oktober 2008

Av barbamamma - 7 oktober 2008 21:20

Gäsp så trött jag är både kroppsligt och psykiskt.

När vänder det till det bättre? 

Av barbamamma - 7 oktober 2008 14:42

Så fort alla barn är hemma så blir jag stressad.  Hjärtat bankar i kroppen, jag svettas mer än vanligt,jag är ljudkänslig och jag får känningar i ena örat som om jag hade ont i örat, men det är pga stress.


Jag hämtade hem pojkarna före 13.30 och direkt när vi kommer hem så sätter det i gång.

Barnen kivas är högljudda och hungriga.  När jag skulle ringa till sambons mobil slog jag numret till MIN EGEN mobil. Jag är inte klok ett dugg! 


Jag måste nog lägga mig en stund innan jag dånar av. 


Av barbamamma - 7 oktober 2008 11:36

Jag tänker på min nätvän Grodan i dag. Hon vet varför.

Av barbamamma - 7 oktober 2008 10:58

I dag känns det som att inget kaffe i världen hjälper mot min trötthet. Jag skulle vilja sova i 100 år


Dottern hade svårt att sova i går, hon fick hostattacker när hon låg ner. Till slut fick hon ligga härnere i min säng och jag låg i hennes säng. Sambon är inte den som är lättstörd av hennes hostningar.


Jag var astrött i morse. Jag hörde att barnen satt uppe och tittade på tvn, min mobil ringde typ 5 gånger innan jag orkade ur sängen.

Stora sonen var på putthumör, jag vet inte vad det var med honom. Antingen ville han väl vara hemma för att dottern var hemma eller så vet jag inte. Han blev dock gladare när vi klev in på dagis.

Jag blev inte glad när jag läste att det går magsjuka där. Urk på burk! Fy om de åker på det, då lär det inte bli något åka bort till helgen.


Min älskade vän Å fyller 35 år i dag. GRATTIS VÄNNEN!

Vi kommer med paket på lördag.

Grattis till syster T som fyller år i dag. Hoppas kortet kom fram i dag som jag hade tänkt. 


Barnen ska vara hos farfar och farmor när vi åker och grattar vännen. Det ska bli skönt att göra något på egen hand utan dem, det är på tiden.

Vi har inte haft barnvakt till alla barnen sedan minstingen föddes för snart 3 år sedan. Helt otroligt men det har inte blivit av.


Nu ska vi äta glass, det får man äta mycket av när man är sjuk. Hehe jag är inte sjuk men jag älskar glass i stora lass.

Av barbamamma - 6 oktober 2008 11:44

Klockan var knappt 2 då jag vaknade av att minsta sonen satt i vår säng, sedan när jag kollade nästa gång då var han borta. Jag hörde marsvinen pipa, när jag gick upp till dem då stod sonen i buren och skulle klappa dem. Full med spån och utan pyjamasbyxor, han är en riktig lurig kille.

Jag gav honom en flaska varm mjölk och la honom och sa god natt. Gah vad trött jag var.


Nästa gång jag vaknade var klockan knappt 5. Då satt dottern i vår säng, hon var jättevarm och hade ont i halsen och hostade. Hon fick ligga hos oss och jag somnade om ett tag. Nästa gång jag vaknade till liv sprang hon upp och kräktes, jag tror hon var slemmig i halsen. Jag frågade om hon ville ha en alvedon mot febern och huvudvärken men hon tordes inte ta den ifall hon skulle kräks mer. Hon somnade dock till slut.


Smart som jag är så ringde jag och sjukanmälde henne redan innan jag gick och la mig. De har telefonsvarare i skolan, det är perfekt.

Telefonen ringde efter 7 då var det en skolkamrat som ville ha sällskap. Gääääsp!


Barnen lät mig sova på morgonen, för jag vaknade efter 9. Himmel vilken lycka det var skönt. Tack mina älsklingar!!

Av barbamamma - 5 oktober 2008 20:30

Dottern har varit lite krasslig och hes i halsen i ett par dagar, men hon har annars varit som vanligt.

  

I eftermiddags fick hon dock feber så hon har legat och huttrat under en filt i soffan.  Vi såg på Narniafilmen jag köpte, den var bra.   Hon fick en alvedon och extrafilt över täcket när jag la dem nyss.


Annars har dagen varit full av fart som vanligt. Vi har bara varit hemma allihop och tagit det lugnt. Eller lugnt och lugnt det gäller väl inte barnen för de är sällan stilla.


Fy vad jag hatar mina svettningar, undrar om jag har fått kärringhetta eller om det är tabletterna?   Jag avskyr det. På nätterna vaknar jag och kudden är dyngsur av svett.  Jag brukar tom sätta upp håret i en tofs för att inte svettas men det hjälper inte. 


Jag la mig i soffan och lyssnade på Nordman i mp4spelaren och läste i nya numret av Mama. Usch vad trött jag blev.

Är det så man blir när man tar det lugnt, vad jobbigt. Jag ville helt sova men det gick inte för sig. Jag brukar vara i farten hela dagarna och får sällan en lugn stund, då hinner jag minsann inte bli trött.


Nu väntar jag på kvällens avsnitt av Mord i sinnet.  Det är bra! 


Av barbamamma - 3 oktober 2008 20:46

Nu ska jag snart lägga barnen. De har lekt uppe i sina rum efter att de sett bolibompa.


Dagen har som vanligt gått fort.  

Jag var i dotterns skola och hälsade på. Dock blev det ingen engelska för den fröken var inte där, de hade omvärdering av veckan och fri läsning istället.  Jag följde med och åt det var potatis och fiskpinnar alt. fiskgrattäng i tomatsås. Till det får de själva ta grönsaker, knäckebröd och dryck, mjölk eller vatten.

Det var väldigt god mat och dottern blev glad att jag var med och åt, jag satt brevid henne.

Efter matrasten hade de matte, jag var med ett tag sedan stack jag hemåt. 

På hemvägen hämtade jag ut paketet från discshopkids. Vad superfort det kom, jag beställde därifrån i tisdags. Wow vilken snabb service.


Filmerna jag valde blev Narnia den första, Landet för länge sedan film 1 och 2, Beppes godnattstund. Allt jag betalade var 45 kr för jag vann 250 kr därifrån.

Barnen fick se på Landet för länge sedan efter att de hade badat och jag fixade maten.

Sambon har varit borta sedan 14-tiden, han fixar och grejar hos sin pappa i hans verkstad.


Nu blir det kvällssmörgås och hopp i säng för barnen.  Jag ska se en film tror jag om jag vågar se den ensam. 

Av barbamamma - 3 oktober 2008 08:25

I dag tänkte jag gå till skolan och vara med dottern ett tag. Jag är nyfiken på engelskan, så jag ska vara med bla på engelskalektionen.


Jag ska väcka sambon snart, han har fått lite sovmorgon. 

Det var kallt i morse, bara 3+.   Jag måste leta fram barnens mössor och vantar, jag har bara hittat hälften.


En vinterjacka har jag sålt den var ingen av barnen som kunde ha. Jag ska packa och posta den i dag, skönt att bli av med den. 

Nehepp nu ska jag dricka kaffe! 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards